Het vertrek van Lut Hannes uit ‘Thuis’ ging niet onopgemerkt voorbij. Ze was verbaasd en ontroerd door de hartelijke woorden en liefdevolle gebaren van haar collega’s op haar laatste draaidag; dat schrijft Story. 

De realisatie dat ze echt gewaardeerd werd door haar medespelers overviel haar en ze deelt deze warme herinneringen met een oprechte lach. Als kers op de taart ontving ze unieke aandenkens, zoals een speciaal doosje van de kledijploeg gevuld met Kinder Bueno-eieren en de iconische oorbellen van haar personage Angèle. Daan Hugaert, haar partner op het scherm, schonk haar een fotoalbum dat hun tijd samen vereeuwigt, wat haar enorm deugd deed. Hannes weerspiegelt over de veranderingen die haar vertrek voor Daan zal betekenen en haar eigen toekomst, waarbij ze een eventuele korte terugkeer naar ‘Thuis’ niet uitsluit. 

Met de intentie om haar tijd nu te vullen met reizen en misschien zelfs haar eigen zoldertheater Carte Postale weer op te starten, is Lut Hannes’ verhaal nog lang niet voorbij…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.