In de sprankelende wereld van glitter en spatels heeft ‘Messy Chef’ Jelle Beeckman, bekend van ‘De Verraders’, de harten van foodies over het hele land veroverd met zijn nonchalante charme en zijn talent om complexiteit te toveren in zijn thuiskeuken in Beernem; dat schrijft Story. 

Deze zelfverklaarde keukenprofessor Gobelijn, waarvan de bijnaam liefkozend gegeven werd door zijn vriendin Janne, beheerst de kunst van de culinaire chaos waaruit de meest verrukkelijke gerechten ontstaan. Je zou misschien denken dat zijn keuken een verboden terrein is voor de rest van het gezin, maar niets is minder waar. Ondanks de drukte en het feit dat Janne zelden zelf kookt omdat Jelle de scepter zwaait over het fornuis, is het een plaats van samenkomst, een echte familiehub. Dit alles gebeurt terwijl hij flirt met het idee om ooit iets professioneels op te zetten met zijn broers. 

Die, hoewel ze niet de schoolbanken hebben verlicht met academische prestaties, zijn beste vrienden blijven en elk op hun eigen manier het ondernemerschap hebben omarmd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.