Béa Vandendael heeft de laatste jaren aardig wat stof doen opwaaien met haar overstap van ‘Blind Gekocht’ naar ‘Huis Gemaakt’ op respectievelijk ‘Play4’ en ‘VTM’. Een nakende burn-out was uiteindelijk de reden om te stoppen bij ‘Blind Gekocht’. 

Béa combineerde haar tv-werk met haar job als vastgoedexperte bij een vastgoedkantoor en ook bij haar thuis was er weinig rust te vinden. Haar dochter heeft met haar gezin immers meer dan twee jaar ingewoond bij Béa. En dat was toch wel pittig. “Dat was heftig, ook al hadden ze hun eigen verdieping met living en badkamer. Het was vooral heel druk met de kleinkinderen.”, vertelt ze aan ‘Dag Allemaal’. Haar dochter was namelijk een huis aan het bouwen en kregen tijdelijk onderdak bij Béa. Nu de bouw is afgerond heeft Béa dus haar eigen huis terug. “Ik was een beetje opgelucht toen ze konden verhuizen naar hun eigen woning hiernaast, maar ergens mis ik toch alweer die gezellige drukte in huis.” 

En nu heeft haar huis dringend een opfrisbeurt nodig al wordt dat weer moeilijk te combineren met haar werk en opnames van ‘Huis Gemaakt’. Al kan ze misschien wel rekenen op de hulp van haar collega’s bij het renovatieprogramma. “Ik zal Bart eens moeten uitnodigen voor wat interieurtips.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.