Aaron Blommaert kennen we natuurlijk als de vrolijke presentator van ‘Tien om te Zien’ en ‘The Voice Kids’, in ‘Familie’ krijgen we met ‘Raven’ een meer donkere kant te zien van Aaron. En dat is op vraag van Aaron zelf. 

Het personage ‘Raven’ is natuurlijk bedoeld om aansluiting te vinden bij de jongere kijkers maar voor Aaron moest het niet allemaal te braaf blijven. Hij ging dan ook in gesprek met de makers. “Om eerlijk te zijn: dat gebeurt op mi­jn vraag. Niet dat ik vond dat Raven aan de drugs moest zitten, maar ik wou meer doen met dat personage. Uiteindelijk heb ik deze verhaallijn voorgesteld.”, vertelt Aaron aan ‘Dag Allemaal’. Hij is ook gaan praten met mensen met een verslavingsproblematiek om alles de rol zo waarheidsgetrouw te kunnen spelen.  Al speelt er nu wel een probleem met de uitzendingen van ‘The Voice Kids’.  De jonge kijkers gaan immers op een avond van de donkere ‘Raven’ naar de vrolijke Aaron. “Ik was de eerste die zei: ‘Jongens, moeten we hier niet even over nadenken?’ Op een zeker moment gingen we met het script een te duistere kant op. Die aflevering ging net op een vrijdag uitgezonden worden. Dat hebben we dan aangepast.” 

Naast het presenteren en acteren is er ook nog die andere liefde van Aaron: muziek. Momenteel ontbreekt er bijna de tijd voor maar hierover is hij heel duidelijk. “Als ze mij morgen zeggen: ‘Je kan toeren door Europa, maar je zal alle nummers in het Engels moeten schrijven’, dan vind ik het logisch dat ik daar voorrang aan geef.”, besluit hij nog. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.