Zou er ondertussen al niet teveel grondwater zijn? Er is de afgelopen weken al zoveel regen gevallen dat landbouwers de aardappelen niet kunnen rooien. De kans is groot dat de prijs van de patatjes pijlsnel de hoogte in zullen gaan. Weerman David Dehenauw heeft bovendien nog meer slecht nieuws.

Niet alleen voor de landbouwers is er slecht nieuws, ook voor u en ik heeft Dehenauw nieuws waar je niet meteen vrolijk van zal worden. In Het Laatste Nieuws vertelt de weerman dat het tot minstens 21 november wisselvallig zal blijven. We gaan de komende dagen en weken nog heel wat regen over ons heen krijgen.

“We zijn het allemaal beu, dat weet ik, maar helaas zie ik weinig beterschap tot zover de weerkaarten reiken. Het blijft wisselvallig tot minstens 21 november. Het is niet zo dat elke dag even nat wordt, gelukkig. Zaterdag, bijvoorbeeld, wordt het droger. Maar begin volgende week krijgen we opnieuw van hetzelfde weer”, besluit David Dehenauw in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.