OP ‘VTM’ is ‘De Buurtpolitie’ terug en in de reeks mag Ianthe Tavernier natuurlijk niet ontbreken. Als de sympathieke hoofdinspecteur ‘Floor’ krijgt ze nu ook een resem nieuwe gezichten naast zich. Al is er toch een iemand die ze heel graag eens zou meenemen in haar combi.

Ianthe mag dan zelf al enkele seizoenen het politie-uniform dragen, als ze zelf in contact komt met de politie is ze altijd heel zenuwachtig. Bij een alcoholcontrole moest ze stoppen en blazen. Gelukkig had ze maar een drankje op. Het was spannend maar de agenten maakten er zelfs nog een grapje bij. “De politie was heel vriendelijk en ze moesten natuurlijk afsluiten met de woorden: ‘Doe de groeten aan de commissaris’.”, vertelt ze aan ‘Story’. 

Op ‘Netflix’ heeft ze onlangs de reeks over David Beckham gezien en was ze erg onder de indruk van de voormalige voetballer. “Met David zou ik dus weleens een babbeltje willen slaan in een combi.” Naast ‘De Buurtpolitie’ staat de actrice vooral op de planken in verschillende musicals al droomt ze ook nog van meer televisiewerk. Ze wil er zelfs haar angsten voor opzij zetten. Ze is namelijk bang van de zee omdat die zo onberekenbaar is. “Deelnemen aan ‘Over de Oceaan’ zou dus een gigantische uitdaging zijn voor mij”, getuigt ze nog.  

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.