André Hazes is nu twee jaar clean na zijn opname in een ontwenningskliniek en lijkt zijn leven echt terug op het juiste pad te hebben. Zijn relatie met Monique zit terug goed al wonen ze wel niet samen. “De helft van de week woon ik bij hen, de andere helft op mezelf. En het is goed zo. Onze zoon Dré is zeven jaar ondertussen en vindt die regeling oké.”

Voor zijn zoon is het wel wennen al geeft de zanger wel toe dat hij nu veel bewuster omgaat met de tijd die hij doorbrengt met zijn zoon. Al is de regeling ook wel om hem ergens te beschermen. Nadat Hazes genezen was en zich verzoend had met Monique wilden ze dat niet meteen zeggen tegen Dré. “We wilden het heel rustig opbouwen. Wanneer ik bij hen sliep, sliep ik ook in een andere kamer. Maar goed, voor Dré verandert er zo niks. Hij blijft in hetzelfde huis wonen en ik sluit me gewoon bij hen aan. Hij vindt het superchill zo.”, vertelt Hazes aan ‘Primo’. 

Nu het beter gaat met Hazes droomt hij wel eens van nog een kind. Al geeft hij zelf toe dat dat ook wel ergens is om iets goed te maken. Dat bleek onlangs nog toen hij met Monique praatte over de fouten die hij gemaakt heeft. “Ik kan me niet herinneren dat ik Dré ooit op mijn blote borst heb gehad’, zei ik. Ze ging in oude foto’s zoeken en ze vond er toch eentje, een foto van Dré op mijn borst in de douche. Maar ik kon me dat helemaal niet herinneren.” Mocht hij terug papa worden zij hij alleszins zijn tijd anders indelen laat de zanger nog weten. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.