We zagen in het voorjaar een kwetsbare Bockie De Repper, toen hij samen met Jeroom en Jonas Geirnaert op pad was in Boris. Intussen bewonderen we hem weer in zijn eigen programma Dat Eet Dan Gelukkig Zijn.

Flair vraagt hem naar zijn ultieme self-lovetip. “Als je onzeker bent door wie je volgt op sociale media, omdat ze mooi zijn, veel geld hebben of leuke dingen doen, ontvolg dan iedereen en volg alleen mij!”, lacht Bockie.

Dat Bockie graag eet, is een understatement, maar waar eet hij het liefst. “Direct openen met een knaller!”, verklapt de tv-maker. “Hij heeft geen restaurant meer maar voor mij staat Kobe Desramaults nog altijd op nummer één.”

Verder noemt hij in Flair nog Rebelle in Kortrijk en NightShop in Brussel.

En de professionele proever sluit af met een mooi compliment: “Wij hebben hele goeie restaurants. Dat wordt onderschat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.