Wie meedoet aan ‘Blind Getrouwd’ heeft normaal gezien wel echt de intentie om een geschikte partner te vinden met wie hij zijn of haar leven wil delen. Maar daar is moeite en inzet voor nodig en die hadden Alexander Scherpereel en Fleur Billiet wel.

“Wat dat betreft zitten Fleur en ik op dezelfde golflengte. En we prefereren beiden die zachte, iets tragere aanpak. Ik vond zeker niet dat Fleur te traag of te voorzichtig was. We communiceerden ook voortdurend over het tempo dat we volgden. Wat maakte dat er tussen ons nooit iets misliep. Van spanningen was er absoluut geen sprake. Dat zit sowieso niet in ons, denk ik. Fleur is een heel zachte vrouw. Lief ook. En ja, ze heeft serieus wat mensenkennis”, zegt Alexander in Tv Familie.

Tijdens het programma werd er ook al heel snel gepraat over de kinderwens van iedereen. Dat was bij Fleur en Alexander niet anders.

“Mijn beste vrienden verwachten nu een kindje, zó leuk! Ik word eind deze maand 29 jaar. Dat is nog vrij jong, maar ik weet wel absoluut zeker dat ik ooit kinderen wil. Met de juiste partner, weliswaar. En ik vind dat je elkaar eerst ook een aantal jaar goed moet leren kennen voor je aan kinderen begint. Al wil ik zeker geen vijf jaar meer wachten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.