In het VTM programma doen Fleur en Alexander het duidelijk rustig aan. De kans om in de ‘friendzone’ te belanden is dan ook aanzienlijk groot. Al is er voor Alexander ook al wel fysieke aantrekking. “Fleur is een knappe vrouw. Slank, een mooie uitstraling. Dan smelt je wel eventjes”. En…. Er wordt al over kinderen gesproken.

Dat Alexander een kinderwens heeft steekt hij alvast niet onder stoelen of banken. “Ik weet wel absoluut zeker dat ik ooit kinderen wil. Met de juiste partner, weliswaar. En ik vind dat je elkaar eerst ook een aantal jaar goed moet leren kennen voor je aan kinderen begint. Al wil ik zeker geen vijf jaar meer wachten”, laat hij aan ‘TV-Familie’ weten. En ook Fleur liet in het programma al duidelijk vallen dat zij graag mama wil worden. Maar ziet Alexander Fleur al als de mama van zijn kinderen? “Wie weet, dat is nu nog veel te vroeg om te zeggen. Maar in elk geval: Fleur zou een fantastische mama zijn. Als ik zie hoe ze met haar familie omgaat, hoe ze zelf in een warm nest is opgegroeid.”

In ‘Blind Getrouwd’ zien we alvast dat de twee elkaar volop aan het ontdekken zijn en op zoek gaan naar die diepere connectie. En dat is met een goede reden. “Fleur en ik wilden er sowieso het maximale uit halen. Een gelukkig huwelijk met kindjes is waar we van dromen. Maar of het er effectief van komt, zal het verdere verloop van het programma duidelijk maken.” Spannend!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.