De nieuwe show Regi ‘The Return’ zal dit weekend het dak van het Sportpaleis in Antwerpen knallen. De volledige Regi-Family zal erbij zijn al wil heel Vlaanderen weten of Linda er ook zal bijzijn. Regi laat niets los en zit vooral met een andere vrouw in zijn hoofd.  

Bij de ganse voorbereiding voor het Sportpaleis speelt namelijk een andere dame een grote rol, Kristel, zijn verloofde. Hij zal dus zeker fris aan de start komen en dat dankt hij vooral aan haar. “Ze verzorgt me echt goed. Ze regelde mijn podium-outfit, zorgt hier zelf voor de catering en masseert me als ik moe ben.” Zegt hij aan ‘Het Laatste Nieuws’.

 Met twee zo goed als uitverkochte Sportpaleizen voor de deur zal het sowieso een pittig weekend worden. En nadien is het aan hem om zijn verloofde te soigneren. “Ik word echt in de watten gelegd en heel goed ondersteund. Al besef ik maar al te goed dat ik nadien iets terug zal moeten doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.