In het VTM programma ‘De Verraders’ was er een tandem ontstaan tussen Imke Courtois, Jelle Beeckman en Hendrik Vos. “Met zijn drieën toetsten we alles bij elkaar af” ; vertelt hij aan ‘Het Laatste Nieuws’. En net hierdoor heeft Vos een puntje van kritiek op de makers van het programma.

“Op tv lijk ik een eenzaat, maar dat was niet zo. Ik was ook minder dominant, dan ik op tv lijk. Maar na de geslaagde exit van Walter en Klaasje, werd er wel meer naar mij geluisterd.” De meesterstrateeg zou echter blunderen door verkeerdelijk Celine Van Ouytsel als verrader aan te duiden. Toch kijkt Vos positief terug op dit avontuur en verwacht ook niet dat de deelname enige invloed zal hebben op zijn reputatie.

“Deelnemen aan ‘De verraders’ zag ik wel zitten. Het programma lijkt wat op het spel Weerwolven en dat speel ik graag. ‘De verraders’ is pokeren en psychologie voor gevorderden.”, besluit hij nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.