Op het scherm blijven Alexander Scherpereel en Fleur Billiet nog wat op de achtergrond door hun trage aanpak maar dat is een bewuste keuze. “Absoluut. Wat dat betreft zitten Fleur en ik op dezelfde golflengte. En we prefereren beiden die zachte, iets tragere aanpak.

” Traag of niet, ze willen er beide wel voluit voor gaan. Tijdens de huwelijksreis hebben ze zich geweldig geamuseerd en werd er zelfs al wat geflirt. “Ja, maar we wilden niet overhaast te werk gaan. Elkaar wat plagen en dan zien hoe de andere reageert, weet je wel? Zonder eigenlijk al te fysiek te gaan.”, vertelt Alexander aan ‘TV-Familie’. Ze komen uit dezelfde streek waardoor ze meteen veel gespreksstof hadden en er al snel een klik was. Na de reis gingen ze samenwonen en was het was zoeken naar een juist ritme met hun drukke agenda’s. “We maken hoe dan ook bewust tijd voor elkaar. Onze avonden samen zijn soms niet erg lang, maar we gebruiken die tijd optimaal om die mentale connectie bij elkaar te vinden.

” Alexander weet alvast wat hij zoekt in een vrouw en had dat ook duidelijk besproken met de experten. Dat hij aan Fleur gekoppeld is kan hij volledig snappen. “Fleur voldoet aan alle eisen. Ze is een prachtige vrouw.” Van verliefdheid is naar eigen zeggen nog geen sprake en dan mogen we ons wel afvragen of die trage aanpak wel gaat werken? Alexander licht alvast een tipje van de sluier op. “Ik kan iedereen alvast verzekeren: Fleur en ik willen er allebei absoluut het beste van maken!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.