Kristel Verbeke en Kamal Kharmach trekken Vlaanderen rond om gezinnen die het financieel moeilijk hebben te begeleiden in hun spaarplannen. Een programma dat met de stijgende prijzen de dag van vandaag broodnodig is volgens het duo.

Wanneer Primo aan Kamal vraagt wat hij zelf zou kunnen verbeteren aan zijn portemonnee, geeft de komiek aan dat hij erg blij is dat hij het programma met Kristel mag maken omdat zij kinderen heeft en daardoor financieel verder staat.

“Ik weet veel over geld en met name over hoe je bedrijven moet runnen, maar ik vind het runnen van een huishouden toch nog iets anders”, gaat hij van start. “Emotioneel en persoonlijk ben ik nog groen achter de oren. Tijdens het filmen voor ‘Geld Gezocht’ had ik soms te veel empathie voor de gezinnen. Want alle fouten die zij maken? Daar zondig ik zelf ook tegen.”

“Haast na elke draaidag kwam ik thuis en zei tegen mijn vrouw: ‘Schat, we moeten eens klappen, want ik heb iets geleerd.’ De opnames waren dus ook voor mij een openbaring”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.