In ‘De Verraders’ op VTM werd Celine Van Ouytsel verbannen uit het programma door politicoloog Hendrik Vos. Hij dacht zij een verrader was maar sloeg de bal helemaal mis. Resultaat? Exit Celine.

“Ik wist totaal niet waarom de pijlen plots op mij gericht waren. Maar dat kwam dus vooral door Hendrik.” Dat vertelt Celine aan ‘TV-Familie’. In een briefje had Vos zijn verdenkingen kenbaar gemaakt aan enkele medekandidaten. Van Ouytsel was er best van aangedaan vooral omdat Vos eigenlijk geen aanwijzingen had. “Hij had weinig of geen aanknopingspunten. Dat vond ik best frustrerend. In zijn ogen had ik voor verwarring gezorgd. Maar een deftige uitleg is er nooit gekomen.”  

Verder ligt ze niet wakker van haar exit en zijn de plooien met Hendrik Vos terug glad gestreken. “Ik had zelfs enorm veel medelijden met hem na zijn pijnlijke blunder. En hij heeft me na de opnamen nog enkele berichtjes gestuurd om zich te excuseren. Lief.” Celine heeft tijdens ‘De Verraders’ vooral een leuke tijd beleefd zegt ze nog en heeft er enkele nieuwe vrienden voor het leven aan overgehouden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.