Gooi die traditionele dinerpatronen overboord en ga voor een moderne draai, aldus Pascale Naessens. 

Als je denkt aan een chique diner bij Pascale thuis, denk dan niet aan de gebruikelijke opeenvolging van hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht. Nee, deze culinaire ster kiest voor een buffetstijl, met eenvoudige gerechten en minimale voorbereidingstijd. Zo benadrukt ze in Primo dat thuis koken vooral om gastvrijheid draait en je moet niet de hele tijd in de keuken staan. 

“Ik breng alles naar de grote tafel en iedereen neemt wat hij graag heeft.” Simpel, toch?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.