Binnenkort schittert Lemmens weer in ‘The Voice Van Vlaanderen’ maar de presentatrice heeft een loodzwaar jaar voor de boeg. Naast haar werk bij VTM, de nieuwe kledinglijn voor LolaLiza en haar gezin zit ze sinds kort terug op de schoolbanken. 

Een weloverwogen beslissing zegt ze aan ‘Het Laatste Nieuws’ maar de impact ervan heeft ze misschien wel onderschat. “Het is crazy, ik had wel gedacht dat het makkelijker te combineren zou zijn. Ik heb morgen al meteen een examen, het is echt super pittig”, zegt ze. 

Lemmens volgt sinds kort een opleiding tot vroedvrouw. Een droom die ze al langer had en haar deelname aan het VTM-programma ‘Een echte job’ heeft haar de knoop doen doorhakken. Hoe ze haar mediacarrière, opleiding en gezinsleven combineert? “Veel wenen, veel in paniek schieten en denken: wat ben ik toch allemaal aan het doen?”, klinkt het. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.