Bereid je voor op een avontuur met Matthieu en Isabelle van ‘Blind Getrouwd’…

Terwijl Matthieu bekend staat om zijn impulsieve en avontuurlijke spirit; van backpacken door Patagonië tot kamperen onder de sterren, heeft hij een verrassend zachte en attente benadering als het gaat om het plannen van toekomstige avonturen met Isabelle, die met rugproblemen kampt. Zijn bereidheid om rekening te houden met haar gezondheidssituatie, zelfs als dat betekent dat hij zijn avontuurlijke neigingen enigszins moet temperen, is een prachtig voorbeeld van de compromissen die nieuwgehuwden maken; dat schrijft TV Familie.

Terwijl ze naar een mogelijke toekomst samen kijken, van samenwonen tot het ontmoeten van elkaars vrienden en familie, blijft Matthieu optimistisch en betrokken. De ‘Blind Getrouwd’-fans kunnen niet wachten om te zien hoe dit boeiende koppel elke nieuwe hindernis die hun pad kruist, zal aanpakken…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.