Ook Jan Mulder trapte de bal wel eens mis in het leven. Er waren momenten dat hij niet echt trots was op wat hij deed. In Nina, bijlage Het Laatste Nieuws graaft hij even diep. 

“Dat zullen de keren zijn geweest dat het even rommelde in mijn huwelijk”, mijmert Jan. “Dat ik naar mezelf keek en dacht: kan dat wel, Jan?” Bewust mensen kwetsen was echter nooit aan de orde. 

Er zijn wel vrienden met wie Jan Mulder gebroken heeft omdat ze hem financieel of moreel voor schut hadden gezet. “Dan ben ik slecht in goedmaken. Thuis gaat dat dan weer vanzelf”, merkt Jan op. 

Hoewel voetballer Jan Mulder er vaak was voor de kinderen, deed zijn vrouw Johanna het meeste. Opstaan voor een huilende baby of stofzuigen, Jan liet het allemaal lekker aan Johanna over. 

“Want ik was profvoetballer en moest uitblinken voor het waanzinnig op mij verliefde publiek”, lacht Jan licht gereserveerd in Nina, bijlage Het Laatste Nieuws. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.