Lynn Van den Broeck, bekend van haar acteerwerk in de serie ‘Thuis’, blijkt niet alleen in fictieve verhaallijnen te schitteren maar ook in haar persoonlijke liefdesverhaal. 

In een gedurfde stap naar moderne romantiek, heeft ze haar liefde Mathias Vergels ten huwelijk gevraagd. “Wie het vraagt, maakt niet uit. Je doet het vooral omdat je zeker bent dat je samen oud wilt worden,” zegt de actrice die erin gelooft dat liefde geen genderrollen kent. De positieve reacties stromen binnen en Lynn voelt zich vereerd dat ze andere vrouwen heeft geïnspireerd om het heft in eigen handen te nemen. 

Een verfrissende switch in de traditionele huwelijksaanzoek verhalen die de tabloids gewend zijn. Het is een schitterend voorbeeld van liefde die traditionele patronen doorbreekt!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.