Véronique De Kock ziet haar ouders erg graag, zo valt uit een interview met Nina, het weekendmagazine van Het Laatste Nieuws af te leiden.

“Ze zijn in de zeventig. Ik hoor of zie hen dagelijks”, gaat Véronique van start. “Wat als er met hen ooit iets gebeurt? Mijn moeder snapt dat niet. ‘Waar ben jij nu al over bezig?’, vraagt ze.”

Volgens de ex-Miss België is deze klik er bij haar gekomen sinds haar vader hartproblemen heeft gekregen. “Diezelfde avond had ik een presentatie. Voor het eerst in mijn leven heb ik toen afgezegd. Een miskraam, een relatiebreuk, een griep, whatever: ik heb mijn presentaties altijd gedaan. Maar toen ging het niet.”

Dit hele voorval heeft Véronique het inzicht gegeven dat ze ooit verder zal moeten gaan zonder haar ouders en dat maakt haar duidelijk erg emotioneel.

“Ik wil altijd de stoere zijn. En zie me hier nu zitten: een blètsmoel”, besluit ze aangedaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.