“Is een mooi uiterlijk soms een vloek?”, met deze vraag trok Nina, het weekendmagazine van Het Laatste Nieuws naar Véronique De Kock.

Hoewel de ex-Miss België niet zo ver zou gaan om het een vloek te noemen, maakt ze wel de kanttekening dat het niet helpt om au sérieus genomen te worden.

“Op presentatiejobs word ik zo vaak aangesproken door mannen in chic kostuum: ‘Amai, en jij praat Frans?” Wat opvallend is want Véronique heeft wel degelijk gestudeerd en doet regelmatig presentaties in het Frans, Engels of Duits. Toch blijft het model naar eigen zeggen aanzien worden als een “schoon poppemieke”.

Ook de fotoshoots voor P-magazine zijn volgens Véronique medeverantwoordelijk hiervoor. “Die waren keileuk. Ik dacht daar niet over na. Iedereen loopt toch in bikini op het strand, what’s the problem? Maar zoveel jaar later ben je dus nog altijd die bimbo van de P.”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.